Tiedotteet 2018

Puhelinnumeroita:
Leena Hartikainen, hygienia-asiat, puh. 040-8348668
Mauritz Mäkelä, tekniset asiat, puh. 050-5717205
Anita Antikainen, maksuasiat, puh. 040-7478309

 

HYVÄ VESIOSUUSKUNNAN JÄSEN / VEDEN KÄYTTÄJÄ
Osuuskunnan varsinainen kokous pidettiin 26.5.2018 ja paikalla oli hallituksen lisäksi tälläkin kertaa muutama muukin osuuskuntamme jäsen.

Aikolan Vesiosuuskunnan varsinainen kokous teki seuraavan päätöksen vuoden 2018 vedenkulutukseen liittyvistä maksuista, alla uudet maksut:
                      verkoston perusmaksu       170,00 € (sis. ALV) / vuosi / kaikilta
                      vedenkulutusmaksu             60,00 € (sis. ALV) / vuosi / jäseniltä
                      vedenkulutusmaksu            90,00 € (sis. ALV) / vuosi / ei-jäseniltä
                      liittymismaksu                  400,00 € (sis. ALV) / kerta
 Verkoston perusmaksut laskutetaan yhdessä erässä kesäkuussa ja vedenkulutusmaksut marraskuussa.
Jos eräpäivät tuottavat ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä sopiaksenne uudesta maksuaikatauluista.
Tällä vältämme ylimääräiset perintäkulut ja pystymme käyttämään kerätyt rahat oikeisiin asioihin, eli runkoputkiston ylläpitämiseen, pumppaamon laitteiden uusimiseen vastaamaan nykyajan lainsäädännön vaatimuksia ja veden toimittamiseen asiakkaillemme, siis teille ilman ylimääräisiä vesikatkoja.

HUOM!
Koko vuoden todistettavasti tyhjillään olevan kiinteistön omistajalla on mahdollisuus hakea vapautusta vedenkulutusmaksusta vuodeksi 2017 lähettämällä vapaamuotoinen hakemus hallitukselle tai soittamalla puheenjohtajalle viimeistään syyskuun aikana. Tämä koskee myös kerrostaloja tyhjien huoneistojen osalta. Verkoston perusmaksu peritään näissäkin tapauksissa. Osoite hakemukselle löytyy kirjeen alalaidasta. Maksuvapautus haetaan vuodeksi kerrallaan!

Tiedoksi: Laskujen maksamatta jättäminen tai kieltäytyminen maksamisesta aiheuttaa veden katkaisun kuluineen, liittymän irtisanomisen ja maksamattomien maksujen perinnän eri asteissa kuluineen.

Toimintakertomuksesta ilmenevät kaikki vuoden 2017 tapahtumat. Toimintakertomus on luettavissa heinäkuusta alkaen sivuiltamme osoitteessa: http://aikolanvesiosuuskunta.nettisivu.org/.

Hallituksen kokoonpano vuonna 2018:
Varsinaiset jäsenet: Anita Antikainen (pj), Kari Nyberg (varapj), Leena Hartikainen (hygienia/vesinäytteet), Tuulikki Korhonen (maksuliikenne) ja Mauritz Mäkelä (tekniikka).
Varajäsenet: Kati Blomqvist (fb-tiedotus).

Muuta huomioitavaa tälläkin kertaa:
– Vedenotto paloposteista on sallittua vain vesimaksunsa maksaneille.
– Tarkkailkaa ympäristöä, vesivuoto maastoon aiheuttaa rahanmenoa osuuskunnalle ja nostaa hintoja. Toivoisin teidän ottavan yhteyttä allekirjoittaneeseen tai Mauritz Mäkelään (puh. 050-5717205), jos huomaatte vuotoja.
– Pyydämme vedenkäyttäjiä sulkemaan veden kiinteistön pääsulusta, jos kiinteistö on tyhjänä pitkiä aikoja.
– Kun myytte kiinteistönne ja siirrätte osuuskunnan jäsenyytenne ja liittymän ostajalle kauppakirjalla niin kertoisitteko ostajalle, että hänen pitää myös hakea jäsenyyttä osuuskunnasta ja vahvistaa siirto. Jos näin ei toimita, meillä ei ole tiedossa oikeaa laskutusosoitetta. Jos liittymää ei siirretä ostajalle, lähetämme uuden liittymämaksulaskun kiinteistön uudelle omistajalle. Aikaisemmin maksettua liittymämaksua ei palauteta myyjälle siirron yhteydessä.
– Kuten maksuissa yllä on mainittu, jäsenten vesimaksu on halvempi kuin vedenkäyttäjien. Kannattaa siis liittyä jäseneksi. Jäsenyys edellyttää 10 osuuden ostoa (omakotitalo) eli 50,50€ maksamista ja jäsenyyden anomista hallitukselta.

Maksamalla osuusmaksun ja liittymällä jäseneksi saatte oikeuden osallistua kokouksiimme ja samalla mahdollisuuden olla mukana päättämässä vesiosuuskunnan asioista.

Veden laatu:
Vedestä otetut näytteet ovat osoittaneet sen täyttäneen tutkituilta ominaisuuksiltaan hyvälle talousvedelle asetetut laatuvaatimukset ja -suositukset.

Yhteystietojen tarkistus:
Jos osoitteesi on muuttunut, ole ystävällinen ja ilmoita uusi osoitteesi joko kirjeellä sivun alalaidassa mainittuun osoitteeseen tai sitten palautelomakkeella osoitteessa: http://aikolanvesiosuuskunta.nettisivu.org/.  Tästä osoitteesta löytyy muutakin vesiosuuskuntaan liittyvää tietoa.

Hyvää kesää.

Aijalassa 6.6.2018

Anita Antikainen, pj.
040-7478309